Lukijani

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sunnuntaita viettämässä

Kuinkas teidän sunnuntait on kulunut? (teidän ja teidän... ei tätä kukaan lue :D) Napasapa on taas lähempänä. Kamarian mukaaan hän saapuu Panfuun keskiviikkona ja laskeutumispaikkana olisi tulivuori. Sinne siis keskiviikkona!

Tolla aluksella on tosi söpöt siivet <3

Tein blogiin muutoksia. Tarinasivu tuli, mutta siellä on tällä hetkellä vain vanhan blogini tarinat, mutta menkääpä silti kommentoimaan ja lukemaan niitä. Lisää tarinaa on tulossa pian.
Sitten muutin kursorin, se on nyt söpö rusetti. Faviconinkin tein, mutta se on vain väliaikainen, eikä se näköjään edes toimi :D

Lauantaina käväisin Panfussa ja tein itselleni pilkkuasun. Nyt mulla kyllä on joku joukkari asu, mutta tässä teille kuva niistä upeista pilkuista:


*WAAAAAU*

Tänään on ulkona ollut upea ilma. Harmi vaan, että jouduin viettämään hienon päivän homehtumassa mökillä. Täällä ei voi tehdä melekin mitään, onneksi sain netin. Mutta ketään ei kiinnosta mun höpötykset, joten moikka.
Tassuttain, Inkkuli
ps. Tein nyt ton tassuttainkuvan, mutta pandan päästä tuli aika outo :D No, kelpaa hetken aikaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tule toki kommentoimaan. Saa antaa kritiikkiä ja kaikenlaisia vinkkejä, muittei mielellään haukkumisia. Voi myös jotain randomiakin tulla pälättään ja keskustelemaan asioista :D Ja voit myös mainostaa panfu-blogiasi.