Lukijani

torstai 18. huhtikuuta 2013

Napasapa!?

Moikka! En tiedä, onko järkeä kirjoittaa tänne, kun ei ole vielä yhtään lukijaa, mutta kirjoitan silti. Kamaria on nähnyt jotain kristallipallossaan. Menin kurkkaamaan ja näin pikku Napasapa-raukan erittäin surullisena. Oikein sääliksi kävi, toivottavasti ei ole tapahtunut mitään kauhean järkyttävää. Tässä kuva Napasapan tilanteesta:

Kamarian pyynnöstä menin kurkkaamaan, mitä kaukoputkella näkisi ja siellä Napasapan avaruusalus tulikin. Pienenä, mutta se taitaa lähentyä joka päivä. 

Tänään en sitten paljon enempää ole Panfuillutkaan. Vilma-leidille piirtelin yläkuvaa, toivottavasti se tykkää siitä. Sillä pandalla on siinä kädet jotenkin hullusti hiuksissa (nää on näitä mun älynväläyksiä), mut muuten se on ihan OK. Tässä se panda:

OK, noi hiuksetkin on aika... Ja kaikki. Onpa muuten tyhmä asento.. :D Mutta ei se mitään, marssitaan pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä!

Tassuttain-kuvaa itselleni olen myös miettinyt, taidan tehdä sen piirtäen. Profiilikuvakin on vielä hakusessa. Että paljon tehtävää edessä!

Tassu vasten tassua, Inkkuli

Tein tätää samaa hymiöö 10 min :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tule toki kommentoimaan. Saa antaa kritiikkiä ja kaikenlaisia vinkkejä, muittei mielellään haukkumisia. Voi myös jotain randomiakin tulla pälättään ja keskustelemaan asioista :D Ja voit myös mainostaa panfu-blogiasi.