Lukijani

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Palailua Panfuun

Elipä kerran panda nimeltä Inkkuli. Hän oli kultapanda ja hän kävi Panfussa joka päivä. Inkkulilla oli myös blogi - Panfu-blogi. Inkkuli kirjoitteli sinne melkeinpä joka päivä ja se sai lukjoita. Inkkulin parhailla kavereilla, Prinssillä ja Vilma-leidillä oli myös blogit. Sitten koitti synkät ajat. Panfu muuttui erilaiseksi, kuukauden bloggari lopetettiin, Ella ja Max kirjoittivat harvemmin... Panfusta tuli täysin erilainen ja näin suoraan sanottuna: huono. Inkkuli, Prinssi ja Vilma-leidi vetäytyivät Panfun tohinasta, lopettivat bloginsa ja jatkoivat eri teille....

Nyt on saapunut paluu :) Minä, Inkkuli, sekä Vilma-leidi teimme eilen, 18.4.2013, uudet Panfu-blogit. Emme tiedä vielä, kiinnostuuko Prinssi ajatuksesta. Emme edes tiedä, mistä idea uuteen Panfuiluun lähti. Surettaa edelleen muutokset, ei kuukauden bloggaria yms. Ja ERITYISESTI se että panfun blogia kirjoitetaan vain englanniksi ja saksaksi. (jos Ellalla ja Maxilla ei riitä aika, valitkaa uudet ellan ja maxin kirjoittajat! Näin saataisiin kaikki hauska takaisin!! Ja pienet ensiluokkalaiset tosiaan tajuavat nyt mitään Panfun blogista)Onneksi Panfussa riittää vielä suomenkielisiä bloggareita. Hyvä asia, joka oikeastaan lohduttaa vain Inkkulia, on se että Inkkulille jäi kultis (sen piti loppua kesällä). Että tälleen. Yläkuvasta vielä pari sanaa sanon, se on täällä vain hetken aikaa ja aika sutaisten tehty. Blogger jotenkin tuhosi sen, kun laitoin sen tänne. Oikealla ei kuuluisi olla noin paljoa valkoista.

Tähän postaukseen ei vielä tule Panfun asioista mitään, mutta kuvia saatte:


Minähän siinä.


Täysi majani. Vois ehkä vähän laittaa paremmaks.

Tasokone toimii :)
Pääsin tasolle 49 ja mun piti saada Wooby, mut se ei tullut... Mitä?

Mut ei muuta,
Tassuttain, Inkkuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tule toki kommentoimaan. Saa antaa kritiikkiä ja kaikenlaisia vinkkejä, muittei mielellään haukkumisia. Voi myös jotain randomiakin tulla pälättään ja keskustelemaan asioista :D Ja voit myös mainostaa panfu-blogiasi.